Specialister på vattenbilning

Specialister på vattenbilning

Hydrodemolition på engelska. Vattenbilning på svenska. Eller robotbilning, som vissa säger med tanke på teknologin. Vad det handlar om är att med precision spola bort gammal eller skadad betong. I vårt fall mest i svåråtkomliga utrymmen - som hamnar, kajer, dammar och kraftverk. 
 

Uppdragen kommer från byggföretag, kommuner, industrier och kraftbolag. Att vi får förtroendet beror på att vi arbetar systematiskt med metoder som är tidseffektiva och skonsamma, mot såväl miljö som konstruktion. Men kanske främst för att vi gjort oss kända för att smidigt lösa även de tuffaste utmaningar.

Effektiv utrustning. Minutiös planering.
Framför allt är vi vana vid snäva tidsfönster. Ofta jobbar vi sida vid sida med t ex fartyg som lossas och lastas, vilket ställer extrema krav på planering och säkerhetsmedvetande. Måste en tunnel, dukt eller kaj stängas av är det angeläget att minimera stopptiden. Samtidigt får kvaliteten aldrig äventyras, om så arbetet sker under vatten – eller natten.

Formellt är vi en av Vägverket godkänd entreprenör för selektiv vattenbilning. Med en grundstyrka på ca 15 personer – som vid behov kan dubblas – har vi resurser att bemanna flera parallella projekt, dygnet runt om så krävs.

I de komplicerade uppdrag, som det ofta rör sig om, kommer vår närmare 30-åriga erfarenhet väl till pass.

Erfarenheten talar
Väldigt alerta. Behagliga att jobba med. Noggranna. Duktiga på att ta fram maskiner som passar. Ställer upp dygnets alla timmar om så krävs. Det är några av omdömena från våra uppdragsgivare. Men gör dig för all del en egen bild: kontakta oss nästa gång ni ska reparera en komplicerad betongkonstruktion!

_Q0A3502

Vår personuppgiftspolicy

För oss är våra kunders förtroende av allra största vikt och vet att det förtroendet bland annat bygger på hur vi hanterar den information vi samlar in om dig som kund och vår förmåga att skydda din integritet. Du kan läsa mer om vår personuppgiftpolicy och hur vi hanterar personuppgifter här.

SVB_Eleda_part of

Besöksadress
Hammargatan 2
574 33 Vetlanda

Adress
Box 90
574 21 Vetlanda

Kontakt
Telefon 0383-191 20
E-post Skicka e-post

Personuppgiftspolicy

Visselblåsning

Kontakt
Telefon 0383-191 20
E-post Skicka e-post

Personuppgiftspolicy